Slide Presets Deze presets heb ik zelf ontwikkeld door de jaren heen om mijn eigen workflow te versnellen. Vanaf nu ook te verkrijgen voor andere fotografen. De kleur preset geeft direct een mooie sfeer in je foto’s, zonder dat je uren bezig bent met bewerken. De zwart-wit preset is een mooie zachte bewerking die goed aansluit bij de gekleurde beelden.

Desktop Ligthroom Classic Preset

€ 127,- excl. btw

Je ontvangt zowel mijn kleur als mijn zwart-wit Preset die ik gebruik voor het bewerken van mijn eigen foto’s. Daarnaast ontvang je een video waarin ik uitleg hoe ik met de presets werk en laat ik zien hoe ik mijn eigen foto’s bewerk. Het is ook zeker aan de raden om de foto nog na te bewerken, want geen fotosessie, lichtsituatie of moment is hetzelfde, dus elke foto heeft een andere bewerking nodig.

 

Je kan de preset dus gebruiken als een fijne basis.

 

Dit krijg je allemaal:

  • Een kleur en zwart-wit preset te gebruiken in Lightroom Classic
  • Een handleiding om de preset te installeren
  • In video waarin ik vertel hoe de preset gebruik en mijn foto’s nog na bewerk

Meer informatie

Je ontvangt de presets via een zip bestand waar je ze samen met de handleiding en de video kunt downloaden. De presets worden geleverd als een .XMP file en ze zijn geschikt voor de nieuwste versie van Adobe Lightroom Classic. Zorg er dus voor dat je Lighroom Classic upload naar de nieuwste versie.

 

De presets komen het mooiste tot hun recht bij RAW bestanden. Zorg er dus voor dat je je foto’s in RAW fotografeert, voor het mooiste resultaat. Daarnaast is elke foto anders, dus zorg ervoor dat je de preset nog finetunet naar je eigen foto.

 

Het is NIET toegestaan om de presets te delen met anderen. Anne Verhees Fotografie zal ten alle tijden de auteursrechten op deze presets behouden en het is daarom ook strafbaar om deze presets zonder toestemming door te sturen naar derden.  

Heb je nog vragen over de presets?