Slide Story of Lou Zo leuk als je bij vrienden foto's mag maken. Tijdens ons weekendje weg aan zee heb ik al foto's gemaakt van de zwangerschap in de duinen en nu mocht ik kleine Lou van een maand oud bij hun thuis fotograferen. Wat deed ze het goed en wat kijkt ze al wijs.

Alles ging heel relax

Wat zijn wij ontzettend blij geweest met de keuze om Anne te vragen voor zowel onze zwangerschaps- als newbornshoot. Anne heeft een hele fijne positieve energie, waardoor wij ons meteen op ons gemak voelden en alles erg natuurlijk ging. Dit merkten we ook bij onze dochter. Ook al was zij veel wakker, ze was heel ontspannen en vond Anne en haar camera maar al te interessant. Anne voelt goed aan en heeft goed oog voor waar en wanneer er mooie beelden kunnen worden gemaakt. Ze had veel goede tips en trucjes voor ons en de baby. Daarnaast was ze erg liefdevol naar onze dochter toe en is het duidelijk te merken aan de manier van omgaan met onze baby dat ze veel ervaring heeft. Alles ging heel relax. Er was alle tijd en ruimte om ons eigen ding te doen waardoor er een ontspannen sfeer hing en wij daardoor helemaal onszelf konden zijn. Juist doordat het allemaal heel natuurlijk ging zijn er veel pure beelden ontstaan. Wij zijn Anne heel erg dankbaar dat zij twee keer de meest bijzondere tijd van ons leven heeft vastgelegd.

Maud

Alles ging heel relax

Wat zijn wij ontzettend blij geweest met de keuze om Anne te vragen voor zowel onze zwangerschaps- als newbornshoot.
Anne heeft een hele fijne positieve energie, waardoor wij ons meteen op ons gemak voelden en alles erg natuurlijk ging. Dit merkten we ook bij onze dochter. Ook al was zij veel wakker, ze was heel ontspannen en vond Anne en haar camera maar al te interessant. Anne voelt goed aan en heeft goed oog voor waar en wanneer er mooie beelden kunnen worden gemaakt. Ze had veel goede tips en trucjes voor ons en de baby. Daarnaast was ze erg liefdevol naar onze dochter toe en is het duidelijk te merken aan de manier van omgaan met onze baby dat ze veel ervaring heeft. Alles ging heel relax. Er was alle tijd en ruimte om ons eigen ding te doen waardoor er een ontspannen sfeer hing en wij daardoor helemaal onszelf konden zijn. Juist doordat het allemaal heel natuurlijk ging zijn er veel pure beelden ontstaan.
Wij zijn Anne heel erg dankbaar dat zij twee keer de meest bijzondere tijd van ons leven heeft vastgelegd.

Maud